code:
name: program:, location: year: type: status: size (sqm): client:

the background of musical, urban events into a central location in Constanta is the theme for a potential manifesto. we are dominated by mental flashbacks of some residual urban spaces, “ghost” spaces or spaces dismantled of initial activities, spaces that frequently welcome us as a diagnosis of nowadays postindustrial and post-communist society. this reality shocks […]

code:
name: program:, location: year: type: status: size (sqm): client:

the space of a non-finished apartment, devoid of any partitioning, is marked by two circular arcs, as two glass compartments united in a single conceptual gesture. both the ends of one of the arcs rest on the contour of the apartment, this arc having an opaque colour. the other, also colored but transparent, floats in […]

code:
name: program: location: year: type: status: size (sqm): client:

the project Spectrum Residences is located in northern Constanta on the Black Sea coast. this special gulf location was asking for a memorable gesture. from the land, the sea image was overwhelming in intensity. not the same was from the sea where a mix of houses spread sadness all over. the fact that an open […]

code:
name: program:, location: year: type: status: size (sqm): client:,

the apartment is located in “spectrum residences” ensemble in constanta directly on the romanian seacoast of the black sea. it was the priming intention of having a beautiful open space with a continuous “sea coast feeling”. the white colour is almost everywhere. a glass partition cut out the main sensation of “innocence” of the existing […]

code:
name: program:, location: year: type: status: size (sqm): client:

in Mamaia an old conference room changed gradually into a club. the investors wanted to totally transform it once more in order to create a new visual concept among the „house music” clubs in Romania. it’s a world of perfect opposites in a crazy – crazy world! DJ plays that music and you all people […]

code:
name: program: location: year: type: status: size (sqm): client:

in the very heart of the city of Constanta, in a place stylistically destructured, very close to the central park, inserting a new object escaped by far, any possible background restrictions. the concept of a glass “filter“ between the two major natural worlds in the area – the park nearby and the sea in the […]